Werkzaamheden

Venis Elektrotechniek kan vrijwel alle werkzaamheden binnen zijn branche verzorgen. Binnen de elektrotechniek kunnen dit zowel kleine als grote aanpassingen zijn. Onder kleine aanpassingen kunt u denken aan het vervangen van schakelmateriaal, het verplaatsen en/of bijplaatsen van stopcontacten en het uitwisselen of monteren van verlichting. Bij de ‘grotere ingrepen’ kunt u denken aan het vervangen van de groepenkast, het aanleggen van aparte groepen voor bijvoorbeeld een Quooker, wasmachine of droger, of het vervangen van oude bedrading.

Voor complete renovaties en verbouwingen zijn er vaak twee mogelijkheden. Of de gehele installatie wordt opnieuw aangelegd of er wordt gekozen om de bestaande installatie uit te breiden. In beide gevallen kan Venis Elektrotechniek ingeschakeld worden om deze klus te klaren.

Mocht u een wat specifiekere wens hebben zoals bijvoorbeeld CAI-aansluitingen, data-netwerken, domotica en het opsporen en oplossen van storingen of defecten, dan bent u bij Venis Elektrotechniek aan het juiste adres.

Voor meer informatie over de specifieke werkzaamheden kunt u hieronder de betreffende categorie kiezen, om meer over deze werkzaamheden te weten te komen.

 

Heeft u een wens die hierboven niet genoemd wordt of is uw interesse reeds gewekt om elektrische werkzaamheden door mij uit te laten voeren? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U wordt altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Elektrotechniek

Data-netwerken

Domotica