Elektrotrechniek

Bij bijna alles wat u in het dagelijkse leven doet, bent u afhankelijk van goed functionerende elektrotechniek. Of u nu televisie kijkt, uw computer of laptop gebruikt of uw mobiele telefoon, elektrotechniek is overal. En niets is fijner dan technologie die ook daadwerkelijk functioneert, toch? Moet u bijvoorbeeld wachten tot de wasmachine klaar is voordat u de vorige was kunt laten drogen? Of moet dat ene stopcontact net een kwartslag gedraaid en vastgehouden worden om ervoor te zorgen dat u telefoon wordt opgeladen? Beide situaties zijn verre van ideaal te noemen, terwijl achter beide ‘storingen’ een eenvoudige oplossing schuilt.

Een andere situatie kan zijn dat u net een nieuwe woning of bedrijfspand heeft aangeschaft. In beide gevallen wilt u dat de verlichting naar eigen smaak en wens wordt aangepast. Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer, want waar moet u beginnen? Langs de welbekende doe-het-zelf bouwmarkt om diverse soorten verlichting te bekijken? Of langs de bekende woonwinkels om u te laten adviseren? Venis Elektrotechniek helpt u graag om uw woonwensen te realiseren.

Gerenommeerde merken

Venis Elektrotechniek werkt alleen samen met gerenommeerde merken, waarvan hij de kwaliteit kan waarborgen. Voor schakelmateriaal wordt vaak gekozen voor Jung of Niko. De merken Schneider of ABB worden gekozen bij het vervangen van groepenkasten en/of aanleggen van extra groepen. Bij het vervangen van verlichting in en rondom uw woning, tuin of kantoorpand kiest Venis Elektrotechniek voor SLV en Opple. Deze merken zijn kwalitatief zeer betrouwbaar en denken graag met u mee. Beide merken stellen een lichtplan ter beschikking voor als u zelf het licht nog niet heeft gezien.

Consumentenelektronica

Ook voor consumentenelektronica bent u bij Venis Elektrotechniek aan het juiste adres. Een populair product van de afgelopen tijd is onder andere Sonos.

Sonos is een ideale oplossing wanneer u een optimale beleving van geluid wilt creëren in uw woning of bedrijfsruimte. De draadloze speakers kunnen bij een willekeurig stopcontact geplaatst worden, zolang er een draadloze netwerkverbinding (WiFi) aanwezig is. Sonos heeft de kracht dat zij uitgebreid kan worden met producten uit nieuwe(re) series, ongeacht de leeftijd van het bestaande product. Het voordeel van nieuwe series is dat zij hedendaags te koppelen zijn met onder andere Google Home en de streamingdienst Spotify. Of u nu een stereo- of een surround-sound installatie wilt installeren: alles is mogelijk met Sonos.

Welke werkzaamheden vallen o.a. onder elektrotechniek?
 • Licht- en krachtinstallaties
 • Uitbreiding of volledige renovatie van uw elektrische installatie
 • Vervangen of uitbreiden groepenkast
 • Aanleg aparte groep voor bijvoorbeeld wasmachine
 • Badkamer- en/of keukeninstallatie
 • Verplaatsen en/of verleggen wandcontactdozen
 • Ontwerp en advies van uw installatie en lichtplan
 • Storingen opzoeken en oplossen
 • Installeren van belinstallaties met of zonder videofoon
 • LED-verlichting en energiebesparing
 • Tuinverlichting
 • Reclameverlichting

Heeft u technologie wat momenteel niet werkt zoals het zou moeten en wilt u deze werkzaamheden door Venis Elektrotechniek laten uitvoeren? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.