Over mij


Kevin Venis deinst vanaf juni 2017 nergens meer voor terug. Van klein onderhoud tot totale installaties, vrijwel alles is mogelijk. Na het opdoen van de nodige werkervaring sinds 2004, kwam de mogelijkheid om zijn eigen bedrijf te starten op zijn pad. Met de schreeuwende vraag naar vaklui in zijn achterhoofd, wist Kevin dat dit hét moment was om zijn kwaliteiten te laten zien op de arbeidsmarkt.

Met zijn flexibele bedrijf kan Kevin bijna alle facetten van de elektrotechniek voor u verzorgen. Beginnende bij de vraag aan u wat u als klant, maar nog belangrijker als gebruiker wil, adviseert hij u gaandeweg op basis van zijn ervaring tot aan de realisatie van uw wensen.

Voor zowel particulieren, het bedrijfsleven en de retail verzorgt Venis Elektrotechniek vrijwel alles binnen de elektrotechniek. Het werkgebied is voornamelijk de provincie Utrecht en Gelderland, maar ook daarbuiten kunt u contact met Kevin opnemen.

Certificaten
  • B VCA
  • Jung eNet
  • NEN 4010
Kevin Venis
B VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA Basis gaat over het gebied van veilig en gezond werken. Met dit certificaat toont Venis Elektrotechniek aan dat Kevin de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst. Meer weten over VCA? Dat kan op de website van Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

eNet SMART HOME

Voor eNet SMART HOME is Venis Elektrotechniek een gecertificeerde servicepartner. Kevin kan de eNet apparatuur vakkundig installeren en activeren om daarbij alle maatregelen te treffen om uw gegevens te beveiligen. Meer informatie over eNet SMART HOME kunt u lezen bij werkzaamheden onder het kopje Domotica.

NEN 4010

NEN 4010 is een norm welke gaat over de elektrische installaties voor laagspanning. Deze norm geeft bepaalde eisen die gericht zijn op de Nederlandse installatiepraktijk. Met dit certificaat toont Venis Elektrotechniek aan dat Kevin de kennis heeft voor de elektrische installaties die worden aangebracht in ruimten, gebouwen of op terreinen die bestemd zijn voor zakelijke doeleinden, publieke functies en industriële doeleinden. Meer weten over NEN 4010? Dat kan op de website van Stichting Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN).