Chocoladebar Quetzal Arnhem

Voor de verbouwing kwam ik via een aannemer in gesprek met Chris de Heer, de eigenaar van Chocoladebar Quetzal in Arnhem. Zijn doel was om in 2017 zijn vestiging te openen in modestad Arnhem. Gezamenlijk hebben we de gehele elektronische installatie besproken met alle eisen en wensen. Na het gesprek heb ik een passende aanbieding gemaakt om de volledige elektrotechnische installatie te installeren.

Om de kwaliteit en veiligheid van de installatie te waarborgen heb ik er voor gekozen om de oude installatie volledig te verwijderen en een compleet nieuwe installatie op te bouwen. Dit resulteerde in een goed functionerende en veilige installatie, waar de medewerkers van Chocoladebar Quetzal goed mee kunnen werken. De installatie is volledig uitgevoerd met:

  • Dimbare LED-verlichting
  • Algemene wandcontactdozen
  • Wandcontactdozen op aparte groepen ten behoeve van de keukenapparatuur
  • Krachtaansluiting ten behoeve van de vaatwasser
  • Netwerkaansluitingen
  • Nieuwe groepenverdeling

Tevens heb ik de Sonos audio installatie, het inbraakalarm en de camerabeveiliging mogen verzorgen. Ik heb een compleet pakket geleverd wat naadloos op de wensen van Chris de Heer en Chocoladebar Quetzal aansluit.

Voor meer informatie over Chocoladebar Quetzal in Arnhem kunt u een bezoek aan de website van Chocoladebar Quetzal brengen. Ook is de vestiging in Arnhem te vinden op Facebook. Tip van mij: ga voor de Brownie deluxe met een praliné chocolademelk. Ik weet zeker dat u hiervan zult smullen!

 

Heeft u ook interesse om een volledig nieuwe elektrische installatie aan te laten leggen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

“Zeer tevreden! Voor mijn nieuwe zaak moest de elektra vanaf de meter opnieuw opgebouwd worden. Alles is netjes en vakkundig afgewerkt. Kevin denkt goed mee en adviseert waar nodig! Ook de installatie van het alarm en het camerasysteem zijn door hem uitgevoerd. Mocht ik ooit weer een elektricien nodig hebben, dan ga ik zo weer naar Venis.”

Chris de Heer, Chocoladebar Quetzal